Massasje på Bare Flyt

Vi tilbyr klassiske avslappende massasjer eller mer dyptgående og behandlende massasjer. Alle våre massasjer kan kommbineres med floating.

Våre massasjeterapeuter er alle medlemmer av Norges Massasjeforbund og har lang erfaring fra en rekke spasentere og massasjeklinikker.


Våre massasjer

Flyt videre klassisk

En massasje med middels trykk som gir en god effekt uten å kjennes vondt. Hjelper med å få balanse i kroppen. Klassiske teknikker er effektive for å forebygge muskel og leddplager. Mykere og mer fleksibel kropp er mindre mottakelig for stress og skader. Dette er massasje som passer for alle. Område som er massert: rygg, nakke, ben, hender og armer.

50 min 790,- / Duo 1580,-

Flyt videre zen

En ekslusiv massasje hvor hele kroppen får oppmerksomhet ved hjelp av bredt spekter av teknikker innen avslapningsmassasje. Denne massasjen er lagt opp til å forlenge og å forsterke den avslappende følelsen fra floatingen. Inkludert i denne massasjen får du massasje av hodebunn, ansikt, hender og føtter. For deg som ønsker å koble fullstendig av.

75 min 1190,- / Duo 2400,-

Bare muskler

Gir en dyp og hard behandling for deg med smerter og stive muskler. Behandlingen løser opp muskelspenninger og smerter, frigjør pust og gir økt bevegelighet i relevante områder.Gir en behagelig avslappende følelse i kroppen. Har bruker våre terapeuter forskjellige teknikker som bindevev, triggerpoint og strekkning. Du kan velge hovedområde som trenger mest behandling.

50/75 min 890,-/1380,-

Bare ansikt & rygg

En massasje som fokuserer på de områder hvor de fleste spenninger setter seg: rygg, nakke, hodebunn og ansikt. Det er en perfekt forlengelse etter floating. Behandling begynner med rygg massasje etterfulgt av nakke, ansikt og hodebunnsmassasje. Ansiktmassasje forebygger rynker, og næringstoffer føres til cellene i huden. Massasje utføres med økologisk jojoba olje og gjør huden silkemyk og glatt. Passer for alle hudtyper, tetter ikke porer og absorberes fort.

50 min 890,-

Flyts halvtime

Må bestilles via telefon eller på et av våre sentere. Halvtimes-massasjen fokuserer på de områder hvor de fleste spenninger setter seg: rygg, skuldre og nakke.

30 min 550,-

Bare Mammma

Gravidmassasjen kombinerer et bredt spekter av ulike teknikker, og omfatter hele kroppen med ekstra fokus på ben, føtter og korsrygg. Behandlingen hjelper ved overbelastete og slitne muskler og ledd. Du vil ligge på siden med støtteputer. Inkluderer også hodebunsmassasje. Denne massasje vil gi en deilig og avslappende følelse som varer.  Utføres ikke i 1. termin.

50/75 min 890,-/1290,-

Skrubb

En effektiv behandling som fjerner døde hudceller. Våres signatur Skrubb er laget med Epsom salt som er blandet med ulike oljer, urter og eteriske oljer. Vil variere fra sesong til sesong. Skrubb starter med tørr-børsting, etterfulgt av varm olje og signatur skrubb. Behandlingen avsluttes med påføring av fuktighetsgivende kroppsbalsam.

45 min 700,-

Massasje & skrubb

Kombinert behandling av Skrubb og Flyt videre klassisk massasje. Effektiv behandling som gir en fornyelseeffekt for huden, påfyll av mineraler samt den balanserende effekten av massasjen.

75 min 1380,-