Bilder

Vi har tre forskjellige flytetanker hos Bare Flyt. Når du booker time hos oss får du ditt eget rom, hvor du dusjer og hvor tanken står.

Tankene gir samme opplevelse, men har forskjellig utforming. I alle våre tanker har du mulighet til å skru av og på lyset selv under floaten. Du kan ha det helt stille, eller velge mellom rolig musikk eller en av våre guidede meditasjoner. Du kan spille av lyd fra din egen mobil/mp3-spiller om du ønsker dette. Våre rom har samme pris om man booker til en person. Rom II har kapasitet til parfloat.

Rom I

Blir også omtalt som egget på grunn av utformingen. Man ligger inne i en futuristisk kapsel, som gir en intim og trygg følelse.  Denne tanken har en elektronisk styrt luke, som du kontrollerer selv under floaten.

Rom II

Her er det god plass, høyt og luftig under taket. Ønsker du å booke denne sammen med en du er glad i, kan dere dele den avslappende opplevelsen under stjernehimmelen.

ROM III

Dette er samme type tank som i Rom II, men til en person. Her har du mulighet til å skru på stjernehimmel slik at du kan drømme deg bort. Rommet er stort og romslig.

Rom IIII

Dette er vårt massasjerom. Her kan du forlenge den avslappende følelsen fra floaten, eller komme bare for massasje. Her kan du lese mer om de forskjellige massasjene vi tilbyr.