Infrarød sauna hos Bare Flyt

Infrarød sauna, eller IR-sauna, hos Bare Flyt er en privat, behagelig og avslappende opplevelse du kan ha helt alene eller sammen med en venninne, kompis eller kjæreste. I likhet med andre sauna-opplevelser har IR-sauna en rekke helsebringende effekter på kropp og sinn, i tillegg til at det gir en god, varm og avslappende følelse som sitter lenge i kroppen.

 

Helt ufarlig og utrolig behagelig

IR-sauna er en tørr badstue som varmes opp med infrarød stråling. Infrarød stråling er først og fremst helt ufarlig og utrolig behagelig. Varmestrålingen oppleves behagelig på kroppen på lik linje med solens stråler, bare uten de farlige UV-strålene.

Komfortabel varme

IR-sauna har mange helsebringende effekter og gjør godt for kroppen. Mange mener at det å sitte i en IR-sauna er mer komfortabelt enn å sitte i en tradisjonell sauna, ettersom rommet ikke holder like høy temperatur. Det er heller ikke vanskelig å puste, slik mange opplever i sauna med høy luftfuktighet og mye damp. En annen stor fordel med IR-sauna hos Bare Flyt er muligheten til å nyte varmen i private omgivelser. Her får du mulighet til å sitte alene eller sammen med en du er glad i og kjenner godt. Det er også anledning for å lese bok, høre på din egen musikk eller bare nyte stillheten.

Godt for kropp og sinn

De helsebringende effektene oppstår som en følge av den dype oppvarmingen varmestrålene gir. Strålene varmer opp muskulaturen, hvilket bidrar til at kroppen skiller ut avfallsstoffer og toksiner. Dette kan gi god effekt på både forbrenning, hud og blodtrykk.

Forleng treningsøkten eller sommerfølelsen

Idrettsutøvere benytter IR-sauna som en forlengelse av treningsøkten. Det kan blant annet booste effekten av en lang, god og svett løpetur. Varmen gir en behagelig følelse i kroppen og har nesten ubegrenset med positive virkninger. Når vi går inn i høstmørket eller er midt i en regnfull sommer, kan IR-sauna være redningen. Strålingen oppleves varmende på samme måte som solens stråler, og har mange av de samme positive virkningene på kropp og sinn. Her kan du rett og slett forlenge sommeren.

Se våre priser og bestill din behandling her.