Cryo

Cryo-terapi er en helt spesiell opplevelse du sent vil glemme. Stående i en sylinderformet, futuristisk kabin blir du nedkjølt med kald luft helt ned i -130°C. Opplevelsen tar tankene vekk fra en rutinepreget hverdag. Etterpå vil du føle deg oppkvikket og full av energi. En Cryo-behandling passer perfekt for en drop in time når du føler deg sliten.

Hvordan fungerer Cryo?

En Cryo-behandling virker ved at kroppen utsettes for svært lave temperaturer i opptil tre minutter. Ved bruk av flytende nitrogen blir kroppen utsatt for luft som holder mellom -120°C og -130°C. Nedkjølingen kan gi en rekke kliniske, hormonelle og biokjemiske effekter.

Hva er effekten av Cryo?

Cryo-behandlingen øker blodsirkulasjonen gjennom organer og kroppsceller. Dette fører til en reduksjon av hevelser og økt utskillelse av betennelsesdempende hormoner. På denne måten vil behandlingen kunne lindre muskelsmerter, anspenthet, tretthetsfølelse og gi deg mer energi.

Hvordan føles det?

Mange er både spente og kanskje litt nervøse før de prøver Cryo for første gang. Å utsette kroppen for -130°C kan høres skummelt ut, men visste du at et isbad faktisk oppleves mye kaldere? Når du tar et isbad omsvøpes kroppen av kaldt vann. I Cryo-kabinen sirkulerer luften rundt kroppen og temperaturen dropper gradvis, slik at du ikke får den samme sjokk-opplevelsen du får når du isbader. De fleste av våre kunder blir overrasket når de står i kabinen, og synes de tre minuttene går veldig fort. Etter behandlingen pumper adrenalinet og du kan nyte den gode følelsen av varmen som kommer tilbake i kroppen.

Oppstrammende effekt

Stimulert blodsirkulasjon øker opptaket av næringstoffer, aktiverer fettceller, bidrar til detoksifisering, forhindrer vannretensjon og har en oppstrammende effekt på huden. I timene etter en Cryo-behandling vil kroppen forbrenne 500–600 kalorier.

Kvalitetsprodukt fra Finland

Vår Cryo-kabin er levert av den finske leverandøren Cryo Tech Nordic (CTN) og holder markedets høyeste kvalitet.

Se våre priser og bestill din behandling her.