Lørenskog Ishockeyklubb

Disse gutta fra Lørenskog Ishockeyklubb var hos oss og floatet i dag for å restituere etter gårsdagens kamp, og ikke minst lade opp og få en indre ro før kampen i morgen.

Floating blir anbefalt for toppidrettsutøvere av idrettspsykologene ved Australian Institute of Sports, og flere sverger til floating fordi det skjerper dem under konkuranse, og hjeper dem med å restituere etter trening.

IMG_20170315_150842.jpg

Bare Flyt deler ut gratis floats en dag i måneden

Vi på Bare Flyt ønsker å gi flest mulig sjansen til å få en bedre hverdag ved hjelp av floating. Vi vil derfor gi noe tilbake til foreninger, organisasjoner, lag eller arbeidsted som gjør en forskjell for andre mennesker, eller om din forening sliter med kroniske smerter eller lettere psykiske plager som for eksempel angst.

Derfor setter vi av siste tirsdag hver måned og gir ut gratis floats til noen som fortjener en velfortjent pust i bakken.

Er dette noe for ditt lag, forening, arbeidssted eller organisasjon, så send oss en epost med kontaktinfo, og en begrunnelse for hvorfor dere trenger et avbrekk i hverdagen. Merk eposten med "velfortjent pause"

Floating er stress- og angstdempende, demper kroniske smerter, og gir økt overskudd, kreativitet og fokus.

Kontakt oss på post@bareflyt.no og les mer om floating på www.bareflyt.no

bareflytsavslappingskampanje.002.jpg

14 dager med Valentine

Gi den du er ekstra glad i en annerledes og avslappende opplevelse som varer, eller unn deg selv noe ekstra. Flyt inn i total avspenning og føl deg vektløs, avslutt det hele med en avslappende og behagelig massasje, og du vil føle at du går på et lag av skyer med en frisk smak av kombucha i på tunga.

Fra 1. til 14. februar får du gavekort på floating, massasje og et glass forfriskende kombucha til 1200,-

 Gavekort på Bare Flyt AS til Valentines Day

Ny flytetank

Vi er veldig stolte av å kunne meddele at enda en tank er ferdig installert, testet og klar til bruk! Nå har vi kapasitet til fire floatere om gangen i tillegg til vårt massasjerom. I den nye tanken er det selvfølgelig helt stille, godt med plass, og en fin stjernehimmel. Vi har også oppgradert flyterom 2 fra å være veldig stille til superstille!

Jobbe hos oss?

Lyst til å jobbe på et floatingsenter? Vi utvider og trenger flere floatgurus med på laget!

Vi søker en vennlig, positiv, profesjonell og organisert person som kan multitaske og er glad i å jobbe med mennesker. Ønsket erfaring fra kundeservice, butikkarbeid og wellness. Søkere må ha mulighet for å jobbe kveld og helg.

Send søknad og CV til  post@bareflyt.no og fortell hvorfor du er interessert i denne stillingen.

En av fordelene med å jobbe hos oss er at du kan du floate så mye du vil!

Pakketilbud på massasje og floating

Etter en float er musklene avslappet, og sansene forsterket. Dette er perfekte forhold for en massasje. Lucia har 10 års erfaring, og kombinerer mange forskjellige teknikker for en behagelig opplevelse.

For 950,- får du en times floating etterfulgt av en times massasje. Ønsker du å gi dette vekk kan du kjøpe gavekort her.

Om du allerede har klippekort eller abonnement hos oss, får du massasjetime til 450 kroner.

Tilbudet gjelder ut Desember.

 Bare Flyt AS spa i Oslo. Sengekant med håndkle og varmesteiner.

Visste du dette om saltet vi bruker i flytetankene våre?

Vi bruker epsomsalt (magnesiumsulfat) i våre flytetanker. Magnesiumen i saltet tas opp gjennom huden under floating, og har mange bruksområder og helsefordeler. I våre tanker er det sirka 450 kilo salt og 1000 liter vann.

Balanse i Hverdagen og på Ullevålkiropraktor Klinikk kan du lese mer om fordelene epsomsalt gir.


Hos Bare Flyt kan du kjøpe 100% naturlig epsomsalt. Vi har forskjellige varianter tilsatt eteriske oljer, lavendel, mint, bergamot eller helt naturlig.

 Fremstilling av epsomsalt med lavender og mint