Massasje / Ansiktsbehandlinger

Ansiktsbehandlinger hos Bare Flyt

Det er viktig å ta godt vare på huden i ansiktet. Det gjør du ved å ha en god rutine for hjemmepleie, men også ved å få en profesjonell ansiktsbehandling en gang iblant. For deg som har problemer med huden, enten den er for tørr, for fet eller om du sliter med arrdannelser og akne, lønner det seg å få profesjonell behandling regelmessig. Vi har behandlinger og produkter som passer for alle hudtyper. Våre ansiktsbehandlinger passer også for deg som ikke har noen spesielle utfordringer med huden, men som ønsker å opprettholde god hudhelse, og få litt ekstra luksus i hverdagen.

Bare fukt

Dette er en ansiktsbehandling som gir huden din masse pleiende fuktighet. Behandlingen inkluderer en skånsom og effektiv ansiktsskrubb, en velgjørende fuktighetsmaske og avslappende massasje. Etter behandlingen vil huden kjennes myk og smidig. Behandlingen passer like godt på sommeren som den gjør om vinteren.

50 min 890,–

Bare balanse

Bare balanse er ansiktsbehandlingen som gjenoppretter hudens naturlige balanse. Med rensende og pleiende produkter stimulerer terapeuten huden i ansiktet slik at den oppleves som mer spenstig og balansert. Når huden har en naturlig balanse er den bedre rustet til å takle ytre påkjenninger. Behandlingen hos Bare Flyt inkluderer en skånsom og effektiv ansiktsskrubb, en velgjørende fuktighetsmaske og avslappende massasje.

50 min 890,–

Bare ren

Denne ansiktsbehandlingen renser opp i urenheter i huden din. Våre terapeuter har god kjennskap til hvordan man på best mulig måte behandler uren hud. Behandlingen etterlater huden frisk, ren og sunn. For å oppnå en dypt rensende effekt består behandlingen av damp, utklemming og en balanserende maske som fjerner urenheter. Behandlingen inkluderer også hodebunnsmassasje.

75 min 1.100,–

Bare Glød

Bare Glød er en antirynkebehandling som gjør huden fast og spenstig. Terapeuten bruker spesialutviklede teknikker til å jobbe med huden på en måte som reduserer og forebygger linjer i ansiktet. Behandlingen inkluderer også en avslappende hodebunnsmassasje som øker blodsirkulasjonen og løser opp i spenninger.

50 min 990,–