Massasje på bare flyt

Vi tilbyr klassisk avslappende massasje som en forlengelse av flyten, eller du kan få en mer dyptgående og behandlende massasje.

Våre massasjeterapeuter har lang og bred erfaring fra en rekke spasenter og massasjeklinikker. De har utviklet en egen Bare Flyt massasje, en eksklusiv avslappningsmassasje med fokus på hele kroppen, som er en perfekt forlengelse av floaten.

Massasje kombinert med floating vil gi deg følelsen av å gå på et lag av skyer.


Våre massasjer

Flyt Videre - klassisk avslapningsmassasje er en ekslusiv massasje hvor hele kroppen får oppmerksomhet ved hjelp av bredt spekter av teknikker innen avslapningsmassasje. Denne massasjen er lagt opp til å forlenge og å forsterke den avslappende følelsen fra floaten. Inkludert i denne massasjen får du massasje av hodebunn, ansikt, hender føtter og mage. Behandlingen forbedrer sirkulasjonen, gir avslappning og løser opp stive muskler.

Bare Muskler og Bare Sport gir en dyp og hard behandling for deg med smerter og stive muskler. Behandlingen løser opp muskelspenninger og smerter, frigjør pust, gir økt bevegelighet i relevante områder og er en passiv trening av muskulatur som gir en behagelig avslappende følelse i kroppen.

Gravidmassasjen kombinerer et bredt spekter av ulike teknikker, og omfatter hele kroppen med ekstra fokus på ben, føtter og korsrygg. Behandlingen forbedrer sirkulasjonen og løser opp stive muskler. Denne massasje vil gi en deilig og avslappende følelse som varer.                                                             

Hot stone massasje kombinerer massasjeteknikker med de terapeutiske egenskapene fra varme, sorte granittsteiner (vulkanske steiner). Massasje med varme steiner er en deilig behandling som gir en fantastisk avspenning av muskulaturen. Hot stone lindrer muskelsmerter samtidig som blodsirkulasjonen i huden økes og beroliger sansene

Kopping er en sterkere variant av bindevevsmassasje, som effektivt løsner opp i blant annet stiv nakke og stramme skuldre. Kan også hjelpe med å redusere spenningshodepine.


Våre massører

Lucia Otero har over 10 års erfaring. Hun er lisensiert massasjeterapeut i Norges massasjeforbund med utdanning ved Florida Career College i USA.

Sylwia Preiss har 12 års erfaring og har jobbet på en rekke spasenter. Hun er utdannet i Polen og er lisensiert i Norges massasjeforbund.

Joanna Ewa Mlynarczyk har lang og bred erfaring. Hun er lisensiert massasjeterapeut i Norges Massasjeforening.

Elisa Florian har lang og bred erfaring og er lisensiert i Norges Massasjeforbund. Hun er utdannet innen dyptgående- og sportsmassasje, triggerpunkt-behandling, reflexologi og ortho bionomy-behandling.

Thomas Parramore har bred erfaring fra forskjellige spa i Oslo, og er lisensiert i Norges Massasjeforbund.

Lisa Thun er vår spesialist på sportsmassasjer og dyptgående massasjer. Hun er lisensiert massasjeterapeut i Norges Massasjeforbund.