Infrarød Sauna på bare flyt

IR Sauna har mange helsefordeler som høy avgiftningseffekt, økt forbrenning, avslapning, bedre hud, forbedret immunsystem, lavere blodtrykk og smertelindring. Vår IR Sauna benytter ikke damp og varmer opp kroppen mer effektivt og holder en lavere temperatur enn tradisjonelle badstuer. Dette gir en behagelig opplevelse og en større helsegevinst. Les en god bok og hør på din egen spilleliste, mens du nyter leskende drikke. Sunt for kropp, godt for sinn.

 

Avgiftning

Giftstoffer, tungmetaller og avfallsstoffer som har samlet seg i kroppen over lenger tid vil bli skilt ut gjennom porene i huden. Svetten fra en vanlig badstue vil som regel bestå av 97% vann og 3% toksiner. I en infrarød badstue ligger andelen toksiner, tungmetaller, urinsyre m.m. på nærmere 20%. Den dype oppvarmingen av kroppen vil også sende signaler til immunsystemet om å jobbe.

 

Muskulatur

Under behandlingen vil pulsen stige til omlag 120 slag i minuttet. Blodårene utvider seg og gjennomstrømmingen ut i vev og kapillærer blir kraftigere. Med økt blodtilførsel øker oksygenet i områder i kroppen som har betennelser og skader. IR Sauna vil derfor bidra til smertelindring, og skader i vev og kollagen bli raskere reparert.

 

Forbrenning

Med en puls på 120 slag i minuttet øker metabolismen og setter fart på forbrenningen. Det kreves et visst antall kalorier å produsere et gram svette, så kaloriforbrenningen vil øke i takt med hvor mye man svetter.

 

Hud

Ved å ta IR Sauna regelmessig vil du merke at huden blir renere og mykere, og porene vil åpne seg og giftstoffer vil frigis. Har man mye uren hud, kan en slik avgiftning rense huden fra innsiden, slik at kviser og hudormer blir redusert. Er du plaget med fettansamlinger som cellulitter, kan man redusere dette ved saunabruk, da den økte blodsirkulasjonen i vevet og kraftig avgiftning bidrar til å «løsne» opp.

 

Blodtrykk

Forskning har vist at saunaterapi kan redusere det systoliske blodtrykket fordi varmen utvider blodkarene og reduserer den indre laget av blodårene, og dermed fremmer et sunt blodtrykk.