Gi bort en ny juice-maskin til jul som ender opp med å bli plassert i boden?

Gi den ultimate julegaven til noen du bryr deg ekstra mye om, og ikke en ny juice-maskin som blir plassert i boden.
 
Floating er noe de aller fleste kan ha godt av, og setter stor pris på. Det kan være alt fra bestemor som har vondt i hofta, en onkel som har vært på mindfulness-kurs eller kjæresten som kanskje har litt for mye stress i hverdagen.

Gavekortene våre er satt sammen i forskjellige pakker med floating og massasje. Her velger du selv prisnivå og hvilken kombinasjon som passer best.
 
Denne uken har vi tilbud på parfloat og parmassasje, og klippekort med 5 enkelttimer med floating.


Bare Flyt ønsker deg og dine en riktig god og stressfri jul!

2017-12-12-09-50-06.jpg

Floating – Snarvei til mindre stress og økt fokus

Forestill deg at du svever i vektløs tilstand, mens du kjenner at skuldrene senkes og at stressende tanker forsvinner. Floating vil gi deg denne følelsen, en moderne snarvei til mindre stress og økt fokus. Sett livet og pause, og reboot deg selv.

Bare Flyt i Oslo ønsker å gi deg 75 min med egentid. Du kan booke et eget rom, eller du kan flyte sammen med en du er glad i under stjernehimmelen i parrommet. For å gjøre opplevelsen komplett anbefaler vi å kombinere floatingen med en av Bare Flyts eksklusive massasjer.

Under floatingen blir man avskjermet for sanseinntrykk, slik at ”overlevelsesdelen” av hjernen får koblet ut. Dette vil senke produksjonen av stresshormonet kortisol med opp til 22 %, og øke produksjonen av endorfiner. Ved å legge deg i vann som er saltere enn Dødehavet, vil du flyte og få følelsen av å sveve. Alle musklene i kroppen din vil kunne slappe helt av.

Etter floatingen vil du ha mindre stress i kroppen og ha bedre fokus, læringsevne og søvnkvalitet. ”Floating gir reduserte nivåer av stresshormoner i blodet, som gjør at kroppen finner tilbake til en avslapningsmodus. Mange av oss har mistet denne, og kjenner bare til «stressmodus”», forklarer Professor i psykologi, Anette Kjellgren. ”Floating fungerer. Man behøver ikke tro på noe og man behøver ikke å trene. Det er bare å legge seg i tanken og slappe av, så skjer alt av seg selv.” legger hun til.

Floating er en snarvei til en meditativ tilstand. Det blir benyttet av Navy Seals, toppidrettsutøvere og Google, og anbefales av fysioterapeuter, psykologer og jordmødre. Forskere fra Institute of Brain Research i USA sier dette om floating:

  •      Stress-reduserende
  •      Angstdempende
  •      Økt konsentrasjon, læringsevne og korttidshukommelse
  •      Bedre søvnkvalitet
  •      Økt blodgjennomstrømming og senker blodtrykket
  •      Økt velvære og selvfølelse
  •      Minsker muskel- og leddsmerter

Gi deg selv eller andre avslappende og velfortjent egentid

BareFlyt-043.jpg

Floating for gravide

Ved å legge seg i vann fylt av epsomsalt vil du flyte helt uanstrengt. Dette vil gjøre at alle muskler i koppen din får hvile. Bekkenplager og smerter minskes både under og etter floaten. Man vil bare kunne høre sitt eget hjerte og barnets bevegelser, og er en helt spesiell opplevelse.  

Vi tilbyr også gravidmassasje. Du vil få behandlet ømme muskler og områder. Massasjen vil også forebygge væskeansamlinger i kroppen.

Floating og massasje kan benyttes fra 2. trimester og helt frem til termin :)

IMG-20171009-WA0003.jpg

"When being pregnant it is such a relaxing feeling to lose gravity and to be able to completely relax your muscles. It helps to relief all the small aches like back pain. My tummy got soft and relaxed too. A very nice way to practice your breathing and connect with your growing baby.
My skin felt really soft and hydrated afterwards."

Nicky Noordhoek- kunde hos Bare Flyt

5 tips gode tips for mindre stress!

1. Ta en pause og fokuser kun på pusten. Trekk minst 10 dype drag, mens du teller hvert inn- og utpust.

2. Gå en tur i skogen eller i andre rolige omgivelser. Ta deg tid til å lytte til å lytte og se.

3. Sett av tid hver dag hvor du har skjermfri. Gjerne siste timen før du legger deg. Dette vil også gi deg bedre søvn.

4. Unn deg en floatingtime. Dette vil hjelpe kroppen til å finne tilbake til en mindre anspent og stresset modus, enkelt og effektivt.

5. Skriv ned det som stresser deg, og hvorfor det stresser deg. Dette kan hjelpe deg å distansere deg fra problemet, og å se det utenfra.

Ja til mindre stress i hverdagen!

21752340_1924958861163127_3438575097016476248_n.jpg

Klubbmedlem

Vi vil gi deg som ønsker å floate jevnlig en enda gunstigere pris. Vi har derfor endret på vårt klubbmedlemskap. Jo oftere man floater, jo mer vil man kjenne på de gode fordelene.

Månedsavgiften er nå satt til 350,- og du betaler bare 320,- pr. floatingtime.

Som klubbmedlem kan du også kjøpe gavekort med 20% avslag, samt få spesielle tilbud. Parfloat booker du for kun 650,-. 50 minutts Flyt Videre-massasje får du for kun 690,-.

Medlemskapet kan kjøpes her, eller tegnes når du er hos oss.